.cy Uzantılı Domain Hangi Ülkenin
27.04.2018 14:53 5524 Görüntülendi

.cy Uzantılı Domain Hangi Ülkenin

Her ülkenin icann tarafından tahsis edilmiş olan kendine özgü uzantıları vardır. Kıbrıs domain uzantısı .cy dir. .cy uzantılı domain Kıbrıs ülkesinin alan adı uzantısıdır. Kıbrıs domain uzantılı web siteler .cy alan adı uzantısını kullanmaktadırlar. Örnek domain www.atakteknoloji.cy , www.atakdomain.cy dir.

.cy Kıbrıs Domain Sorgulama

Kıbrıs .cy domain sorgulamak ve .cy domain satınalmak için Kıbrıs  AtakTeknoloji.com dan kolayca sorgulama ve tescil işlemi yapabilirsiniz.

.cy Kıbrıs Alan Adı Satınalma

Kıbrıs  .cy alan adı satın almak için Kıbrıs  Atak Teknoloji  üzerinden .cy alan adı sorgulayıp hızlı bir şekilde satınalma gerçekleştirebilirsiniz.

.cy Kıbrıs Alan Adı Ücretsiz Destek

Kıbrıs  .cy alan adı konusunda uzman teknik destek ekibimizden ücretsiz destek alabilirsiniz.

.cy Kıbrıs Domain – Alan Adı Yatırımcılığı

Kıbrıs  domain tescili yapmak öncelikli olarak Kıbrıs  piyasasını hedefleyen firmalar, markalar açısından çok önemli. Aynı zamanda .cy uzantılı domainler .cym .net piyasasına sıkışan domain yatırımcıları için Kıbrıs  farklı alternatif anlamını taşıyor.

Kıbrıs .cy Domain Piyasası - Alan Adı Yatırımcılığı ve Kıbrıs  Domain

.cy Kıbrıs  domain piyasası internet ve bilgi teknolojilerinin ticarette baskın rol oynaması ile iyice hareketlenmiştir. Kıbrıs  domain piyasası konusunda Atak Teknoloji domain uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kıbrıs .cy Premium 4 Harf Domainler

4 harfli .cym .net .org .cyfo gibi domainler artık kalmadı. Domain pazarı ülke domainlerine doğru kaymakta. Kıbrıs  .cy uzantılı domainler sizin için Kıbrıs  iyi birer seçenek olabilir.

Kıbrıs .cy Domainler Google da Nasıl Aranmaktadır?

Kıbrıs  alan adı uzantıları Google arama motorunda genelde İngilizce olarak şu şekilde aranmaktadır; .cy whois , .cy whois lookup, .cy whois search, .cy whois server, whois .cy domain . Türkiye de ise internet kullanıcıları Kıbrıs  domain tescili yapmak istediklerinde sıradaki arama kelimeleri ile .cy alan adı aramaktalar; .cy domain sorgulama, Kıbrıs  domain sorgulama, Kıbrıs  domain tescili, .cy domain satınal

Kıbrıs Domain Uzantısı

Kıbrıs domain uzantısı .cy dur. Bu alan adı uzantısı Kıbrıs kısaltmasından oluşmaktadır. .cy Kıbrıs internet kodu olarak ta tanımlanmaktadır. Kıbrıs site uzantısı örnekleri olarak www.atakteknoloji.cy , www.atakdomain.cy  , www.google.cy dir. AtakTeknoloji.com üzerinden Kıbrıs  alan adı uzantılarını kolayca sorgulayıp tescil edebilirsiniz, .cy satın alabilirsiniz.

Kıbrıs İnternet Uzantısı

Kıbrıs internet uzantısı .cy dur. Bu alan adı uzantısı Kıbrıs kısaltmasından oluşmaktadır.

Kıbrıs İnternet Kodu

Kıbrıs internet kodu .cy dur.  

https://www.atakdomain.com/domain-sorgulama/kibris/cy