Son Makaleler

En İyi Wordpress SEO Eklentileri - Karşılaştırılmalı Plugin Değerlendirilmesi

WordPress web siteniz için en iyi SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) eklentisini seçmek, farklı ihtiyaçlardan, SEO uzmanlık düzeyinden ve en çok değer verilen özelliklerden etkilenir. 

Devamını Gör

Wordpress Kurulumu - Adım Adım Wordpress Nasıl Kurulur [2024]

WordPress’te site taşıma işlemi göz korkutucu bir görev olabilir, ancak doğru yaklaşım ve hazırlık ile web sitenizi herhangi bir aksaklık olmadan başarıyla taşıyabilirsiniz. 

Devamını Gör

Joomla vs. WordPress Karşılaştırması? Hangisini Seçmelisiniz?

Joomla ve WordPress, web siteleri oluşturmak ve yönetmek için kullanılan popüler içerik yönetim sistemleridir.

Devamını Gör

WordPress Sitenizi Nasıl Daha Güvenli Hale Getirirsiniz - 2022

WordPress güvenliği herkes için önemli bir konudur. Sitenize güvenli ve sağlam kalma konusunda en iyi şansı vermek için, aşağıda WordPress sitenizi nasıl güvenli hale getireceğinize dair uygulanabilir ipuçlarını gözden geçireceğiz.

Devamını Gör

WordPress 504 Gateway Time-out Hatası Nasıl Çözülür

504 Gateway Time-out hatası size bu hatanın neden kaynaklandığını söylemediğinden, sunucu zaman aşımına neyin neden olduğunu belirlemek zordur. Bu makale, onu ayrıntılı olarak anlamanıza, nedenini nasıl teşhis edeceğinizi öğrenmenize ve ardından düzeltmenize yardımcı olacaktır.

Devamını Gör

WordPress Upload Limiti Nasıl Arttırılır ?

Bu gönderide, tek bir kod satırı yazmak zorunda kalmadan bu sunucu düzeyinde değişikliği yapmanın bir yolu da dahil olmak üzere, bu sınırı kaldırmanın dört farklı yolunu paylaşacağız, gelin birlikte inceleyelim.

Devamını Gör

WordPress Sosyal Medya Simgeleri ve Sosyal Medya Butonları Nasıl Eklenir

WordPress web sitenize sosyal medya simgelerini, sosyal medya butonlarını ve sosyal medya feedlerini nasıl ekleyebileceğinizi ele alacağız.

Devamını Gör

En İyi 7 WordPress Yorum Eklentisi- 2022

Yorumları ve etkileşimi bir web sitesi çalıştırmanın önemli bir unsuru olarak görüyoruz. En İyi 7 WordPress Yorum Eklentisini sizin derledik.

Devamını Gör

En İyi 10 Ücretsiz E-Ticaret WordPress Teması – 2021

İşlevsel ve yüksek kaliteli e-ticaret WordPress teması arıyorsanız bu makaleyi kaçırmayın. Online e-ticaret sitenizi rakiplerinizin önüne çıkaracak temaları sizler için derledik.

Devamını Gör