En İyi 10 Ücretsiz E-Ticaret WordPress Teması – 2021
08.11.2021 17:04 3739 Görüntülendi

En İyi 10 Ücretsiz E-Ticaret WordPress Teması – 2021

Kaliteli ve işlevsel bir e-ticaret WordPress teması mı arıyorsunuz? Çevrimiçi e-ticaret sitenizi diğer rakip firmaların önüne çıkaracak temaları sizler için derledik.

E-ticaret sitelerinin çoğu geliştiriciler için kullanışlıdır ancak son kullanıcı için değildir. Bu nedenle, her zaman iyi organize edilmiş bir tasarım ve sofistike görünümlü bir düzen sunan temayı seçmeniz gerekir. Ürünlerinizi yaratıcı bir şekilde düzenlediğinizde, yeterince beğeni ve trafik alırsınız.

Kitlenizin ilgisini çekmek için işe yarayabilecek WordPress'in en iyi e-ticaret temalarına gelin birlikte göz atalım.

Astra

Astra, hafif, tamamen özelleştirilebilir ve süper hızlı bir WordPress temasıdır. Tüm WooCommerce web siteleri için çok uygundur ve satışlarınızı artırmak için tasarlanmıştır.

Astra, ürününüzün her detayını web sitenizde kişiselleştirmenize olanak tanır. Ayrıca, kodlamadan her şeyi düzenleyebilirsiniz. Ana sayfayı özelleştirmek için ürün sayfalarını, açılış sayfalarını düzenleyebilir, seçtiğiniz renklerle oynayabilirsiniz.

Tüm ürün kategorileri, kullanıcıların web sitenizde gerekli ürünü araması için kolay bir şekilde görüntülenir.

Izgaradaki seçenekler ayrıca tüm ürünleri duyarlı bir şekilde görüntülemenize yardımcı olur. Ayrıca çeşitli kenar çubukları, altbilgi ve üstbilgi ve tipografi seçenekleri düzenleri bulunuyor. Ayrıca, web sitesi için kenar çubuklarını ve widget'ları özelleştirmek için birden çok seçenek vardır.

Neve

WordPress'in temiz, profesyonel ve şık ücretsiz e-ticaret WordPress temalarından biri Neve'dir. Bu temayı kullanarak harika bir e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. Ek olarak WooCommerce'e hazır, çekici bir kullanıcı ara yüzüne sahip ve modern özelliklere sahiptir. Kullanışlı özellikleri ile internette her zaman uzun süreli ve hayranlık uyandıran bir site yaratabilirsiniz.

Esnek alışveriş deneyimi sayesinde kullanıcılarınız asla eli boş gitmez. Size daha fazla kullanıcı katılımının nedeni olan şaşırtıcı özelliklerini anlatalım. Kullanımı kolay bir arayüze ve doğru bir yönetici paneline sahiptir. Ayrıca WordPress'teki birçok popüler sayfa oluşturucu ile uyumluluğu ile web siteniz modern bir fizibilite dokunuşuna sahiptir.

Hestia

Web sitenizin şık ve modern kalmasını ve izleyiciler tarafından erişilebilir olmasını istiyorsanız, Hestia WooCommerce'e güvenmelisiniz. Küçük işletmeler ve özellikle e-Ticaret mağazaları için modaya uygun, sofistike ve mükemmel bir temadır. Heyecan verici özellikleri, Mağazanızın varlığında kullanışlı ve rahat olmanızı sağlayacaktır.

Duyarlı, mobil uyumlu ve birkaç popüler sayfa oluşturucuyla uyumludur. Kullanıcılar tarafından kolayca erişilebilir ve web üzerinde tamamen profesyonel bir sunum sağlar. Bunun yanı sıra, alıcılarınız için harika bir alışveriş deneyimi yaratmak için WordPress'teki en iyi ve ücretsiz çözüm olan Site Origin Sayfa Oluşturucu'yu kullanabilirsiniz.

Zigcy Lite

Zigcy lite, çoğunlukla e-ticaret mağazalarına uygun, en çok kullanılan yaratıcı WordPress temalarından biridir. Bu tema ile birlikte özelleştirme seçeneklerine, mükemmel 4 sayfalık düzene ve diğer birçok şaşırtıcı özelliğe dayanarak, her zaman öne çıkabilirsiniz.

Ayrıca, web sitenizle alakalı olanlara sürekli olarak uyum sağlayabilirsiniz. Bunun dışında tema duyarlı, tüm ekran boyutlarına uyar ve SEO için optimize edilmiştir. Zigcy Lite'a güveniyorsanız, hayalinizdeki web sitesine sadece birkaç dakika uzaklıktasınız diyebiliriz. İki WooCommerce düzeniyle birlikte gelir ve tüm tarayıcılarda kolaylıkla çalışabilir.

Deep

Bir çevrimiçi mağazanız varsa ve profesyonel özelliklere sahip temiz, şık bir WordPress teması arıyorsanız, Deep kesinlikle ihtiyacınız olan şeydir. Webnus tarafından geliştirilen Deep, gördüğünüz her şeyi özelleştirmenizi sağlayan hafif bir temadır. Elementor ile uyumlu olan Deep, süper hızlı olmasının yanı sıra ürün sayfalarınızı ve açılış sayfanızı düzenlemenize ve özelleştirmenize olanak tanır. WooCommerce ile uyumlu olan Deep, bir çevrimiçi mağaza için mükemmel bir seçenektir.

Yüzden fazla demoyla Deep, aradığınız her tür web sitesini oluşturmanıza olanak tanır; endüstrilerden ve mimariden mağazalara ve çevrimiçi mağazalara kadar. Bu makalede özellikle çevrimiçi mağazalarla ilgilendiğimiz için, ilgili demolara bağlı kalalım. Deep, mağaza, berber, araba yıkama, spor salonu, butik, petshop ve diğer birçok demo gibi çevrimiçi mağazalar için özel olarak tasarlanmış bir dizi demo içerir.

Yukarıda belirtilen özelliklere ek olarak, Deep tamamen duyarlı, SEO dostu ve çeviriye hazırdır. Deep'in zarif tasarımının herkesin dikkatini çekeceğinden emin olun. Her şeyden önce, Deep ile ilgili en harika şey, yerleşik demoların her türlü web sitesini tasarlamanıza izin vermesidir.

Ayrıca Deep, profesyonel sürümde bulunan yirmi dokuz eklentiye sahiptir. Beyaz etiketleme, Deep'in bir diğer önemli özelliğidir. Beyaz etiket eklentisini kullanarak kullanıcılarınız benzersiz bir deneyime sahip olacak ve projelerini kolayca yeniden markalaştırabilecek.

Leto

Leto, WooCommerce ile uyumlu harika bir WordPress temasıdır. Bu tema, bir çevrimiçi mağazanın ana sayfasını oluşturmak için tümü yerleşik olan widget'ları içerir. Web sitenizdeki ziyaretçileri etkilemek için başlığa büyük bir resim ekleyebilirsiniz.

Google yazı tipleri etkin bir şekilde entegre edilmiştir ve kolayca özelleştirilebilir. Ayrıca, renkleri ve yazı tiplerini değiştirmeye yardımcı olan tema seçenekleri vardır. Tema Özelleştirici, tüm tema seçeneklerini tutar. Ayrıca tema kullanıma hazır, güvenli ve çeviriye hazırdır.

Floksa

Dijital mağazanızı şık ve modern tasarımlarla geliştirmek istiyorsanız, o zaman bir Phlox dijital mağaza sizin için en iyisidir. WooCommerce ile uyumludur, böylece müşterilerinizin ihtiyaç ve taleplerini asla yarı yolda bırakmazsınız. Bunun yanı sıra ana sayfa, hakkımızda, bloglar ve bize ulaşın sayfasını içeren 4 sayfalık bir demosu bulunuyor.

Tek tıklamayla demo kurulumuyla hızlı hızına güvenebilirsiniz. Phlox, sektörde öne çıkmak için duyarlı, düz ve minimal bir tasarıma sahiptir. Elementor sayfa oluşturucu ile temel bilgilerinizi güvende tutun ve Mağazanızın modern bir görüntüsüne sahip olun.

Estore

İlk kez alışveriş yaparken her zaman bütçenize uygun şeyler ararsınız, değil mi? Aynı şey online alışveriş için de geçerli. Müşteriler sadece uygun fiyatlı ürünler değil, aynı zamanda harika bir alışveriş deneyimi de ararlar. Estore, hedef kitlenizin daha iyi anlaşılması için size temiz, modern ve minimal bir görünüm sunar.

%100 özelleştirilebilir ve kullanışlı çalışmanıza izin veren birçok özel widget içerir. İyi organize edilmiş ve sofistike bir sitede alışveriş yapmak her zaman bir zevktir. Estore, sitenize daha fazla müşteri ve gelir çekmek için tam yetki verir. Buna karşılık, WooCommerce, YITH e-ticaret ve diğer birçok eklenti ile uyumluluğu vardır.

Shophistic Lite

Sofistike lite, müşteri gereksinimlerinizle mücadele etmek için zarif ve güzel bir tasarımla birlikte gelir. Sitenizin iyi organize edilmiş görünmesini sağlayabilecek çeşitli ürün filtrelerine sahiptir. Kullanımı kolay çerçevesi ile ürünler, gelen her ziyaretçi tarafından tamamen görülebilir. Web sitenizi %100 özelleştirme, SEO optimizasyonu, CSS animasyonları, çok amaçlı düzenler ve çeviriye hazır vb. özellikleri kapsar.

Böyle çekici bir özellik listesiyle, ilk izleniminiz için her zaman sofistike lite'a güvenebilirsiniz. Buna göre, ürünlerin tüm müşteriler tarafından kolayca görüntülenmesini sağlayan bir ızgara ana sayfa görünümüne sahiptir. Sofistike lite, kullanıcının dikkatini çeken düz, temiz ve profesyonel düzeniyle işletmenizi çevrimiçi ortamda kilometrelerce uzağa götürebilir.

Proteo

WordPress'teki birçok tema, çabalarınızı çok kullanışlı hale getiren özgün özellikler sunar. Proteo ile tüm bu özelliklere bir ışında sahip olabilir ve üretken olabilirsiniz. E-ticaret mağazanız, şaşırtıcı bir çevrimiçi varlığa sahip olmaktan çok uzak değil.

Bir e-ticaret mağazası için özel olarak tasarlanmış şık ve modern bir tasarıma sahip ücretsiz bir WordPress temasıdır. Burada çeşitli yazı tipi ve renk seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda Gutenberg hazırdır ve sadece bir tıklama ile kurabilirsiniz. Buna karşılık, WooCommerce ile uyumluluğu, müşteriler için ilgi çekici bir alışveriş deneyimi yaratır.

E-Ticaret İçin WordPress Hosting Satın Al!