Son Makaleler

CC Ne Demek? E-posta Yazarken CC ve BCC Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu yazımızda, cc ne demek, eposta yazarken cc ve bbc nedir ne işe yarar bilgilerine yer vereceğiz.

Devamını Gör

E-posta Nedir? Neden E-posta Adresi Kullanmalıyız?

E-posta gün geçtikçe daha da popüler hale gelmektedir. Şu anda dünya çapında 3,8 milyardan fazla e-posta kullanıcısı vardır ve dünya genelinde 2026 yılına kadar 4,37 milyardan fazla kişinin e-posta kullanacağı tahmin edilmektedir.  Peki, e-posta nedir ve neden e-posta kullanmanız gerekir? 

Devamını Gör

Kurumsal E-Posta Nedir? Alan Adı Uzantılı Mail Adresi Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta kullanmak, işletmenizin profesyonel görünmesine yardımcı olur, iş iletişimlerini düzenlemeyi kolaylaştırır ve iletişimde olduğunuz kişilere güven aşılamanızı sağlar. Ayrıca daha fazla personel işe aldığınızda, e-posta sisteminizi ölçeklendirmenizi de kolaylaştırabilir. Peki işletmelere birçok avantaj sağlayan kurumsal e-posta tam olarak nedir?

Devamını Gör

Toplantı Daveti İçin Kullanılabilecek 21 Email Şablonu

Bir toplantı veya buluşma ayarlamak için atılacak email konusunda nelere dikkat etmek gerekir? Bu rehberimizde hem email gönderirken dikkat edilmesi gerekenlere hem de farklı konulara göre email şablonlarına göz atacağız. Bu sayede direkt olarak email şablonunu kendinize göre düzenleyerek kullanabilirsiniz.

Devamını Gör

Kurumsal E-mail Nasıl Yazılır?

Profesyonel dünyada, açık ve etkili iletişim çok önemlidir. Bu durum özellikle iş arkadaşları, müşteriler ve diğer işletmeler arasında genellikle birincil iletişim yöntemi olarak kullanılan e-posta ile sağlanır. Bir e-posta’nın nasıl düzgün bir şekilde yazılacağını bilmek, mesajınızın anlaşılmasını ve iyi algılanmasını sağlayabilir. 

Devamını Gör

Sigorta Acenteleri için Kurumsal E-Posta Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta, domain adresi gmail, Yahoo, Yandex, Hotmail gibi ücretsiz eposta hizmetleri yerine, firmanızın – markanızın, acentenizin alan adı bulunan e-posta adresidir.

Devamını Gör

Kurumsal E-Posta Adresi Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta adresi, bir iş ortamında profesyonel veya resmi iletişim için kullanılan bir e-posta adresidir. Gmail veya Yahoo gibi ücretsiz ve genel kullanıma açık bir e-posta hizmeti yerine genellikle şirketin alan adının yer aldığı bir e-posta kullanımıdır. Örneğin, kurumsal bir e-posta adresi "[email protected]" kullanmak yerine "[email protected]" şeklinde olacaktır.

Devamını Gör

E-mail İmzası Nasıl Oluşturulur? Kurumsal Mail İmza Örnekleri

E-posta imzası, e-posta’ların altına yerleştirilen dijital kartvizitler gibidir. Genellikle tam adınızı, şirket bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi içerir.

Devamını Gör

İngilizce E-mail Nasıl Yazılır? İngilizce E-mail Örnekleri

İngilizce E-mail nasıl yazılır? İngilizce E-mail örnekleri nelerdir? Yazımızda detaylıca inceledik.

Devamını Gör

Anti-spam nedir?

Spamlamak, elektronik mesajlaşmaa sitemlerinde istenmeyen mesajların ( daha çok reklam mesajlarını) size gönderilmesini ifade eder.İstenmeyen mesajdan kasıt alıcının gönderilmesine izin vermediği mesajlardır.

Devamını Gör