Son Makaleler

Kurumsal E-mail Nasıl Yazılır?

Profesyonel dünyada, açık ve etkili iletişim çok önemlidir. Bu durum özellikle iş arkadaşları, müşteriler ve diğer işletmeler arasında genellikle birincil iletişim yöntemi olarak kullanılan e-posta ile sağlanır. Bir e-posta’nın nasıl düzgün bir şekilde yazılacağını bilmek, mesajınızın anlaşılmasını ve iyi algılanmasını sağlayabilir. 

Devamını Gör

Sigorta Acenteleri için Kurumsal E-Posta Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta, domain adresi gmail, Yahoo, Yandex, Hotmail gibi ücretsiz eposta hizmetleri yerine, firmanızın – markanızın, acentenizin alan adı bulunan e-posta adresidir.

Devamını Gör

Kurumsal E-Posta Adresi Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta adresi, bir iş ortamında profesyonel veya resmi iletişim için kullanılan bir e-posta adresidir. Gmail veya Yahoo gibi ücretsiz ve genel kullanıma açık bir e-posta hizmeti yerine genellikle şirketin alan adının yer aldığı bir e-posta kullanımıdır. Örneğin, kurumsal bir e-posta adresi "[email protected]" kullanmak yerine "[email protected]" şeklinde olacaktır.

Devamını Gör

E-mail İmzası Nasıl Oluşturulur? Kurumsal Mail İmza Örnekleri

E-posta imzası, e-posta’ların altına yerleştirilen dijital kartvizitler gibidir. Genellikle tam adınızı, şirket bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi içerir.

Devamını Gör

İngilizce E-mail Nasıl Yazılır? İngilizce E-mail Örnekleri

İngilizce E-mail nasıl yazılır? İngilizce E-mail örnekleri nelerdir? Yazımızda detaylıca inceledik.

Devamını Gör

Anti-spam nedir?

Spamlamak, elektronik mesajlaşmaa sitemlerinde istenmeyen mesajların ( daha çok reklam mesajlarını) size gönderilmesini ifade eder.İstenmeyen mesajdan kasıt alıcının gönderilmesine izin vermediği mesajlardır.

Devamını Gör

SPF Kaydı Sorgulama - SPF Record Check & Test | Atak Domain

SPF kaydı Nedir? E-posta güvenliği için önemli olan SPF kayıtlarınızı SPF kayıt sorgulama aracımız ile öğrenebilirsiniz.

Devamını Gör

Mail Yazarken CC, TO ve BCC Nedir?

Mail'de Cc, To ve Bcc Nedir ? Maillerde kullandığımız To, Cc ve Bcc açılımı, nedir, nerelerde kullanılır? To, Cc, Bcc hakkında tüm bilgiler bu makalede.

Devamını Gör

Etkili E-Mail Nasıl Yazılır?

doğru mail yazımı meramınızı muhatabımıza daha etkin bir şekilde anlatabilme imkânı sağlamaktadır.  Daha okunur ve etkili mail yazmak istiyorsanız makalemizden mail yazma kurallarını incelyebilirsiniz.

Devamını Gör