Atak Teknoloji 10 Adet Wordpress Site Çekilişi
22.03.2018 11:25 10427 Görüntülendi

Atak Teknoloji 10 Adet Wordpress Site Çekilişi

Çekiliş tamamlandı!

Daha önce açıklanan kişilerin Facebook ve Twitter hesapları kontrol edilmiş oldup, şartlarda yer alan paylaşımların yapılmadığı/silindiği tespit edilerek yedek talihliler seçilmiştir. Kazanan kişiler aşağıdadır. Mail yolu ile iletişime geçilmiştir.

___________________________________________________
Atak Teknoloji olarak çekilişe katılan şanslı 10 kişiye hazır Wordpress Blog sitesi kurulumunu yapıp kullanıma hazır olarak hediye ediyoruz!
Üstelik seçtiğiniz bir Domain (Premium domainler hariç) ve Hosting dahil (1 Yıllık).  İstediğiniz domaini sorgulamak için tıklayınız.
Kampanya Tarihi : 24 Mart (Başlangıç) - 9 Nisan (Bitiş)
Katılım ve Şartlar :
Aşağıdaki katılım listesinden Facebook'ta herkese açık paylaşım ve Twitter Retweet seçeneklerini yapmak zorunlu olup, diğer her bir seçeneğin yapılması ek katılım hakkı vermektedir. Kazanan kişilerin Facebook paylaşım ve Retweet'i kontrol edilecek yok ise hakkı yedeklere devredilecektir.
Aşağıdan Email veya Facebook butonlarına tıklayarak çekiliş işlemi yapabilirsiniz
Atak Teknoloji Wordpress Blog Sitesi Çekilişi
Not (1) : Size ulaşabilmemiz için iletişim bilgileri doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir, aksi halde hakkınız yedekteki kişiye geçecektir.
Not (2) : Tek hesaptan katılım yapmalısınız. (Birden çok hesapla katılanların hakları iptal edilecektir.)
Not (3) : Çekiliş program tarafından otomatik yapılmaktadır. Çekiliş yapılırken ekran videosu kaydedilip paylaşılacaktır.