Son Makaleler

En İyi Şirket İsmi Bulma Araçları

Bazı isim seçeneklerine sahip olduğunuzda, dünyadaki hemen hemen her şirketin bir web sitesine ihtiyacı olduğundan, akılda kalıcı ve bulunması kolay alan adlarının mevcut olduğundan da emin olun.

Devamını Gör

Para Birimi Kodları Listesi

Tüm dünyadaki para birimi kodlarının güncel listesine aşağıdaki içerikten ulaşabilirsiniz. Her ülke için 3 karakterli alfabetik ve 3 haneli sayısal SO 4217 kodlarını listeledik.

Devamını Gör

Suudi Arabistan'da İş Kurmak - Suudi Arabistan'da Nasıl İş Kurulur?

Bölgesel bir ekonomik güç olan Suudi Arabistan, G20’ye üye olan tek Arap ülkesidir. GSYH’nin neredeyse yarısını oluşturan petrol endüstrisine büyük ölçüde bağımlıdır. Aynı zamanda yabancı işçilere bağımlıdır. Özel sektör çalışanlarının yaklaşık %80’i Suudi Arabistanlı değildir.

Devamını Gör

Rusya'da İş Kurmak - Rusya'da Nasıl İş Kurulur?

Rusya’da iş yapmak isteyen yabancı bir kişi veya şirketseniz, işe başlamak için ne bilmeniz ve ne yapmanız gerekiyor? İşletmenizi nasıl yapılandıracağınız konusunda hangi seçenekleriniz var? Bu gibi soruları kendimize sormalı ve işe ona göre başlamalıyız. Rusya’da bir iş kurmanın temel unsurları nelerdir? Bunlar üzerinde durmaya çalışalım.

Devamını Gör

Belçika'da İş Kurmak - Belçika'da Nasıl İş Kurulur?

Belçika açık bir ekonomiye ve Avrupalı ​​komşularına benzeyen oldukça resmi bir iş kültürüne sahiptir. AB istatistiklerine göre, Belçika’da 620.000’den fazla aktif işletme var. Bunların çoğu, Belçika ekonomisine yaklaşık %62,4 değer üreten küçük veya orta ölçekli işletmelerdir (KOBİ).

Devamını Gör

Azerbaycan'da İş Kurmak - Azerbaycan'da Nasıl İş Kurulur?

Azerbaycan, enerji üretimi, kamu hizmetleri, ulaşım ve inşaat projeleri de dahil olmak üzere altyapı projelerine büyük yatırımlar yaparken, tüketim malları için büyümeye devam etmekte ve birçok batı mağazası ülkede vardır. Azerbaycan’ın başkenti Bakü, şu anda bir inşaat patlaması yaşıyor ve bu da mimari hizmetler ve proje yönetimi gibi alanlarda güçlü iş fırsatları oluşturuyor.

Devamını Gör

Almanya'da İş Kurmak - Almanya'da Nasıl İş Kurulur?

Almanya, küçük şahıs şirketlerinden büyük holdinglere kadar on binlerce işletmeye ev sahipliği yapmaktadır. Aslında, Almanya ekonomisinin dünya sahnesinde öne çıkmasının nedeni büyük bir kısmı Orta sınıf, küçük ve orta ölçekli işletmeleri (KOBİ’ler) ile bağlantılıdır.

Devamını Gör